Wednesday, September 28, 2011

DJBonding-Paintball

ok bahan sudah sampai.... meh kita citer.... last Saturday kan my opis wat acara tembak menembak... nak dijadikan cerita... pepagi yg buta keteku idak le boleh start...huhu.... sedih... hubby lak xde.... last2 nek taxi pg umah Heni.... sebab nak ngantor musketeers ke sana while mama diorg menembak.... dkt cenggitu pun rm18 gak... huhu... from BC mintak tlg my sis tu antor ke Canyon Paintball kat Bukit Utama.... 

wah macam artis baru sampai lak... sampai je terus amik gambo...ahaha

bkn 1... tp 2....hehe...

mula bersiap ye tuan2 dan puan2

xabes lg bersiap

adoiii... i nak pakai kasut pun mau amik photo ke

sessi taklimat

the chief marsyal

the gun

kena masuk sini dulu... test menembak

dah bersedia kononnya....

apa je la i merepek tu...ehehe

with the team...

amik sekali lagi.... haa baru terang... with The Vikings aka umah kuning

ishh nak nyork mana ekkk

sini kot.... hehe

duk diam2 sini dulu. sblm dpt instruction ok...

peringatan b4 we enter the battle ye

sedang memotivasikan diri

ok.... mask on... captain tgh atur strategy ye... tp xmenjadik...ahaha

wokeh... masuk skrg

cpt2 larik cari tpt berlindung

ishhh mana org nak tembak ni...

mask on sock off.... round 1.... kalah derr

2nd round rin xmain... kala gak... ni 3rd round kitorg menang.... hehe

duk sebelah dlm lak... menanggggg

ni lak otw ke Predators Field....

amik gambo dulu....

dan lagiiii

sambung perjlnan

udah sampai... penentuan tpt ke-3 n 4 Rin xmain sbb bg peluang kat org lain laa

ni le battle ke2

walopun duk tepi... Mask on ye...

dah abes... kitorg dpt tpt ke3

get ready for sessi menghabiskan bullet

ni la hero aritu "Khairul" from Chilli Padi (umah merah)...hero la kira sbb gila la dia meng"embush" abis sume kena tembak... n dia gak le tembak my montot...huhu

ok siap2

amik gambar lagi

ni kena q sbb nak pilih team baru 

with the new team... kalah rasanya...hehe... Rin kena tmbak kat jari...huhu... tp okla kan kena tembak 2 x jer...hehe

wahhh sedap sungguh nasi goreng kampung yg dimakan lepas penat main

itule citernye... balik time lak tumpang my friend Nada sampai BC n then Heni amik... hehe

No comments: