Monday, February 27, 2012

XTVT masa cuti

mood mr kerk baik tlg mama lipat kain....

lipat suar abg cik lak

suar abang nye turn

ni le hasilnya...... jgn sape berani usik .... nnt kena marah..... siap pegi simpan dlm lemari lagi tau...

smlm jenjalan ke KLCC bawak musketeers n my MIL nak makan2 but MIL awal2 lagi dah ckp jgn makan tempat mahal2... simpan duit... sayang sbb anak2 kome kecik jgn membazir..... so kami makan kat Signature Food Court je la..... my MIL xlarat nak jln ingatkan nak pinjam mende ni......
skali dah abes.... ajenye ye... slalu berlambak je mende ni xde org nak pinjam... stroller yg fully occupied... so ngesot2 je la MIL... sian lak tgk... idak le dpt jenjln... byk duduk je dia..... kitorg pun xsampai hati tgk dia duk sensorang tp kena la gak pegi Toys r Us sbb nak beli hadiah bday Hakimi.... Masuk je dia terus amik mende ni
xnak tukor dah.... xkan abg je... yg lain mesti nak jugak... Hafizi amik ni...
amik main je la... idak le mama nak belikan... rege dia RM599... sampai bila2 pun idak nak beli hahaha... so tuko lain
ni pun RM199... lagi mahal dari hadiah abang mmg la kena reject....hahaha
Hazimi n Hafizi duk tukar2... nmpk ni campak yang ni... nampak yang lain lak... campak yg kat tgn... sudahnya... kompem la pilihan Hazimi...
Hafizi pilih apa..... ngamuk nak lori CAT gak..... sume mainan kena campak..... sudahnya balik tangan kosong.... udah mengendeng abang2.... hehe.... nmpknya mama kena la pegi
lunch time japgi belikan another "Pit" for Hafizi..... apa Pit tu.... kang Rin update yer...

2 comments:

shuweet said...

uit..udah beli tv ye..

Hezrin Ahmad said...

hehe.. yang kecik jer... jadile tgk pun seminggu skali jer...