Thursday, April 12, 2012

Minggu Xsihat Sedunia

This week mmg minggu yang Rin Selesema n batuk teruk.... melepek je... Senin datang koje but bos bagi balik awal sebab batuk teruk sampai muntah n terkencen kencen....huhu... tapi tu laa batuk2 gak tingin sangat nak makan kueytiaw goreng homemade.... ada beli kueytiaw but masa nak bayo scanner xleh nak baca... xjadi beli suh hubby pegi carik.... amik ko sampai 6 bungkus dibelinya....so menu kuytiaw je la bape hari ye...

Kueytiaw Goreng Resepi Kak Gee...mmg sedap..... nak resepi tgk kat link sebelah ye under Noodle ye...

malam xleh nak tdo sbb batuk teruk.... pegi klinik doctor kata kahak banyak sangat leh dapat asthma... so kasik gas untuk cairkan kahak

Kueytiaw goreng ke2.... ni resepi sendiri campak2....

ada order dr adik kepada adik ipar RIn... xlarat nak wat hubby tlg siapkan.... cistat, apam pelangi n talam marble.... Rin jadi mandor je duk kat kerusi n perhati... i love u hubby....ngeee

saje dia wat lebih for us makan2 sbb musketeers suka.... kreatip x dia... letak cistat sbg hiasan atas apam pelangi....boleh la..... hehe

No comments: