Monday, May 21, 2012

Citer Wiken

hari ahad merajinkan diri masak rendang pedas ayam... buat banyak sbb ingat my sis nk makan skali rupanya idak...hehe.... tapi udah licin yer.... Hubby, Hazimi n Hafizi gemo... Hakimi??? xsentuh langsung...haishhh

Dah lama sangat roti tu idak sape nak sentuh... ni sebab hubby beli roti murah xde brand tu... musketeers bukannya nak... so Rin wat Bread Butter Pudding.... wat sket je la sbb yg lain dah xelok... lgpun telur tgl sebijik jer..... laku le pulok.... siap suh wat lagi....huhu

ari jumaat aritu Rin balik koje lambat siap dinner dulu dgn opismate kat Spaghetti grill... bila musketeers tau deme pun nak gak apa yang mama makan....so terhasillah Fettucine Alfredo version mama hehe.....licinnnnn

udah petang....lapo lagi...tiba2 je nak makan mende xhealthy ni.... musketeers tdo so kucuri2 turun bawah beli maggi n telur.... Rin ni xleh makan kosong cenggitu jer...kena la letak aksesori hehe... dap2 Maggi Tomyam Beraksesori....haha

Hazimi: Saya buat ni untuk mama.... saya nak tulis Mama tapi teacher tu ajar tulis ibu judak... Saya takenal pon sape ibu...sori yer mama.... so sweet.....hehe


ni bdk ngamuk nak makan mende xberkhasiat tu lagi...hep2 xboleh... makan sikit2 je xleh selalu....huhu

malam minggu hubby pegi men futsal.... mamat ni layan Bobby sensorang...siap marah ngamuk2 bila orang nak tgk bola....adoyaiiiii hahhaa

No comments: