Monday, May 14, 2012

Monday Yang Blues Gang

My lunch tadi...

Lagi 1 jam 30 minit, pukul 6ptg masa untuk balik.... yeayyyy. Huhu ISNIN datang lagi..Tapi yang tak best setiapkali isnin confirm malasnyer kaki nak melangkah pergi kerja. Even i don't want to get up from bed and ditemani bantal keliling yang empuk...hehe. Sangat ler susah wahai hari isnin tiap kali kau menjelma. Ini masalahnyer bila dah cuti sabtu ahad nak bangun pergi keje memang liat macam getah sekerap...betul2!! monday blues...huhuu... Tapi cuba hari jumaat, segar bugar.. cepat je masa berjalan. Hehe. Confirm korang pun terkena jugak sindrom monday blues nih kan? Rin pun tak terkecuali. Selalunya monday blues nih dikaitkan dengan mood kita, especially bila bertemu hari ISNIN. Asalkan hari isnin je malas, liat...lemau satu badan. Apa yang berlaku bila hari isnin ialah bangun lambat sket je la sbb kompem diganggu oleh Musketeers... and normally Hazimi will be the 1st one bangun... dulu2 dia akan kaco sume orang but now dia dah pandai on the TV and watch it alone....,especially after a weekend of staying up late and sleeping in. Mangsa yang terlibat budak2 sekolah, jenuh nak mengejutkan diaorang nie.. Masa cuti bangun awal le pulak... Lepas tu, setiap sejam mata melilau tengok jam, rasa macam dah banyak keje buat tapi lambatnyer jarum jam tu nak melepasi satu2 angka. Tak sabar nak tunggu petang.

No comments: