Monday, June 11, 2012

Back to normal

Ahad pepagi lagi Rin dah shoot balik KL sbb xnk hadap jemmm.... alhamdulillah idak jem... kul 11 udah sampe umah... itupun lepak kat Ulu Bernam lama sbb terjumpa my Makcu kat sana...hehe

dah tgh hari lapo lak perut... malas nak kuar n xde mood nak masak nasi.... so wat Double beef burger n caramelized onion n goreng fries...settle....

petang lak goreng kopok jer....licinnnn

then turn bawah jap tgk deme mandi... ni le budak yg pagi tadi idak nak balik KL...

memula xramai...

pastu ramai... tp tunggu clear baru amik gambo... nyibuk album I je gambo deme watpe...hehe

malam seperti yang dijanjikan... budak xnak balik tu tuntut le Mcd dia....umpan supaya balik KL...bolehhhh

ni pagi tadi... sikit pun xikhlas pegi skolah... tp pegi gak sebab nak jadi cucu kesayangan ummi kena pandai n rajin ke skolah katanya....huhu

No comments: