Wednesday, November 28, 2012

Bertukarrrr



Tadi I received a call..it was my Mother in Law (MIL).... katanya mak nak datang duduk rumah I sampai hari Ahad.... Datang le tapi Rin koje mak xpe ke...dia xkisah katanya... Apaaaaa....mak nak datang....malam ni kena bertukar jadik Cinderella le nampak gayanye.... bertukarrrrrr

sapu lantai...mop lantai....

masak seksikit apa yang boleh....

kemas baju yang pastinya.... baju xberlipat berbukit.... berbukit ye.... belum jadi gunung...

so bila Mak datang...rumah dah kemas cantik....hehe... thats not mean rumahku berkecah sangat tapi dah mmg my habit... bila dgr orang nak datang rumah je mula la macam kan Yg Di Pertuan Agong nak datang...mesti nak pastikan semua in good order.... so arini kompem tdo lambat.... hehe

**MIL is ok but dia ada Diabetes n Cholesterol.... apa mau masak ni.....adoiiii

No comments: