Monday, November 19, 2012

WeekEnds

Wiken baru ni sangatlah bosan sbb Mr. Hubby keje... 2 days kat rumah with the Musketeers adalah sangat memenatkan plus i got assignments yang perlu disiapkan...huhu... ditambah pulak dengan periuk nasiku yg dah berjasa more than 9 years tu meninggal ari Sabtu...hadiah kawen from my cousin... My hubby masak nasi... xlama pastu I pun sediakan bahan nak buat Nasi Goreng Belacan... siap dah tumis bagai... Nak amik nasi skali xmasak lagi.... huwaaa... dah meninggal ropenyer....aduh... kenala masak manual... mmg fail la...byk kerak...hehe... n hubby lak terletak air byk... so a bit lembek...tp menjadi gak Nasi Goreng Belacanku...licinnn n hubby kata sedap... mende sikit mmg sedap kan... huh... layann je la ek ....

our Saturday bekpes... Kepok Leko Seberang Takir and Kek Lapis Sarawak yg boss ku bagi as a gift masa   dia meeting kat Kuching...peppermint sgt rasanya and xlaku sbb Musketeers kata mcm mkn ubat gigi...huh.. ltk kat opis lor...

Hubby tlg mandikan Haqiqi and nilah hasilnya... kombinasi yg sungguh ntah hape2...baju jln n suar duk rumah dipakai serentak.... heppp...anyway tq la sbb tlg I....

Abg Hafizi tlg jaga bb...jaga la sangat....

dah petang lapo.... masak mee celup...celup dan celup

sambil nengok Mann.......tinak ke tinak tana.....ewahhhh

Ni Superman seksi yang tdo gak akhirnya depan tv sbb tgk hindustan ahaha

ni la dia Nasi Lembek Goreng Belacan....

Ni pun keje hubby gak... baju biru sock pink...sgt colour blocking.... ish jgn byk songeh nnt hubby merajuk lgsg xnk tlg....huhu

Ahad lak mama yg siapkan....ceria jer...sbb wangi kot...hehe

petang bosan nengok citer Pasrah....hehe

malam lak pegi umah my sis jap anto lappy n nappy cream then kami ke AEON Metro Prima mensoppin....
Punya bznye hubby pegi sana semata-mata beli barang kat bawah ni then terus balik...aiyoyo...tp ktorg pg mkn dulu la b4 balik sbb dia kena pegi amik my car yg dah siap kat workshop

ni le mendenya yamg kubeli semalam...there goes all my RM300 voucher... 

weekend is over so kerja la...apa lagii

2 comments:

kirana nakia said...

best weekend hang..esp bab sopping tu

Hezrin Ahmad said...

xbest sgt sbb duk rumah lg lama dr sopping time huhu