Friday, December 14, 2012

Jalan2 After Work

Semalam dalam pkl 5pm camtu hubby sms suh I jumpa dia kat KLCC... haaa... againnnn??? nnt jem balik lambat huhu... then dia cakap yang I naik lrt laa parking kat Gombak... owh... then okla...xlambat sangat kan... and he says...NO... then ok lorrr... so dr MV ku menuju ke KLCC... sangat ramai org dlm lrt smlm... sampai sana dia suh pegi ke Pusrawi and meet him there...jauhnya nk jalan huhu...sakit kaki... kejenye xabes lg... so I pegi jenjln laaa... then dinner kat Chinoz kjp je sbb dia nak kena tunggu lori sampai le puloks.... so I jenjalan sensorg lagi lorrr.... 

ni hiasan kat KLCC... cantik ke? nnt kalo rajin Rin amik gambo christmas deco kat MV n Gardens ek... kalo rajin ler nk amik gambo...

yang ni kat luar... for me cantik laaa.... kalo musketeers ada mesti diorg suka... mesti lari sana lari sini posing sana n posing sini.... miss them oredi lorr

dah xtahu nak kemana lagi... so I lepak dgn my friend Nada and her hubby kat Aseana... sembang2 lagi...hehe...mcm2 topik menjengah...but xlama sbb dia kena pg Gleneagles melawat adik iparnya yg admitted...

jalan2 lagi then i decide utk keluar skali lagi tgk dancing water fountain.... skali ada pertunjukan api ni... tapi sekejap je dpt tgk dah abes.... habes je show ni... ada sorang mamat ni jalan n terjatuh sbb licin... dah diorg letak sign "Caution Wet Floor" kat situ yg ko pg lalu tu nape.... haishh... xpsl2 seluar tu dah bau minyak gas...hikhikhik....

then ku jalan2 lagi... sampai lak kat sini... (Gambo kidnap kat Uncle Goo) dah q dah nk beli... skali terperasankan sorg budak yg ada iras2 Hafizi... teus xjadi nak beli sbb kesian lak deme xdpt mkn...huhu... len x laaa.... dah penat jln ku lepak je kat concourse sbb dh sakit kaki...smpai la hubby call kitorg pun pg naik lrt ke Gombak.... 

mari naik lrt.... then terus ke rumah my sis amik workers.... then baru hubby anto I balik... amik Haqiqi... hubby keluar semula sbb nak anto workers.... then dia pegi amik Hakimi.... then dia ke Paya Jaras lak tgk workers lain anto used cabinet dr Pusrawi td... sian hubby penat dia... kul 12.30am baru dia sampai rumah...  then arini lak dia kena anto roommate dia ni smpai MV sbb ada breakfast mtg xsempat smpai kul 8 kalo nek komuter... ok chowwwww....

No comments: