Tuesday, December 11, 2012

Musketeers Di Kampung

Seperti biasa year end school holidays mesti my musketeers akan balik rumah my parents... end of November baru Rin hantar diorang...but this time only Hazimi n Hafizi je yang balik...Hakimi ada kem Tahfiz so he cant go back... last wiken my sis balik kampung so Hakimi skip la class sian lak kat dia kan... all this photos taken by my sis..credit to her...

all the Imans seronok berendam...

xnampak kamera dah bila dapat main air...

tgk tu bdk tahfiz seksi...adoiii

Hafizi dah sejuk tu pun idak nak keluar.... Cik Icha ok jer...senyummm

tgk muka dah ku tau....notiiiinyerrrr

berendam la puas2.... xtau lak ada kolam or else boleh bawak their new swimsuit...

miss them so much.... Hafizi tu apa je la dia ckp tu...

gembiranya Hazimi..... ni bdk yg xnk balik... muktamad katanya... tapi dia ni boleh dibeli...haha
ni deme pegi makan kat Hadramout Paradise... memula order satu je Nasi Mendi..RM70 sepinggan...but mama ckp...Hakimi n Hafizi je dah habis makan 3 1/4 dari pinggan tu....kenala order lagi sepinggan... Hazimi makan roti arab je kata mama...

posing dgn atuk n ummi kat depan Hotel Riverfront... ishhh I pun xpenah pegi sini lagi...huhu

bdk yg makan byk tp still keding...

ke mana aje merayap Iman berdua ni...

udah berebut apet... Nyanyah beli anak kamu satu.... haha

2 comments:

kirana nakia said...

anak heni nama iman juga ke

Hezrin Ahmad said...

Haleesya Nur Iman... cucu2 sume nama ada iman...hehe