Monday, December 10, 2012

Our weekends

Got a new gadgets last Friday...so stil tgh belajar menggodek2 dia...hehe... Last Friday my sister balik kampung so Hakimi pun sibuk nak ikut...just let him go la kan... so tinggallah mama, Haqiqi n Ayah...tp Abang Adam ada....sape Adam??? hehe... xyah cerita la kot siapa dia...but he will datang n pergi this month...hehe
Haqiqi xmandi lagi...busyukkkk

Abg Adam bacakan buku cerita utk Haqiqi

nampak x rambutku gugur dimana mana....adussss.... bikin botak gini.....

Haqiqi amik gambo sendiri

lena dia titun....entah apa halnya nak tdo kat dalam car seat lak...

jom kt jenjln2....

Xjauh pun berjalannya... pegi majlis kesyukuran and house warming a friend of mine kat 3Resident... cantik tempatnya.... event nye kat pool but hujan lebat sangat and the khemah sume terbang.... so ke rumah dia juga sudahnye....itu baru house warming kan... bkn swimming pool warming haha... when my friend bgtau yg khemah dia terbang I feel pity her but at the same nak gelak...sian dia basah kuyup dah x vogi de vas... kuang3... ni gambo dgn Yati kat balcony... gelap sket sbb kat luar terang sgt

ok kita tukar angle....baru nmpk muka

apala en suami ni amik gambo sekerat

i'm not ready yet lorrr

the event sepatutnya kat sini...

ok kt tgk dekat sket....

the doorgift...

masa utk balik.....tit2...eh apesal pintu xbukak ni....huh

mmg la xbukak... silap kete... xpela...xdpt beli kita posing sebelah je la.....ahahha

No comments: