Wednesday, January 02, 2013

Cuti 10 & 11 - Settle n KLCC

Isnin I cuti lagi... pepagi bangun kemas rumah sikit2.. i balut buku skolah Hakimi... then for bekpes just goreng chicken fingers n mini sosej...then we all ke skolah Hakimi utk beli buku skolah... then ke skolah agama dia pulak utk bayar yuran... then ke Kepong Village...carik baju skolah agama dia yg xde saiz masa cari kat Ipoh aritu.... tgh hari we all tapau je makanan... malam delivery je sbb I bz menjahit lencana n iron baju2 skolah....
new year eve confirmla duk umah je...xkuasa nak mengendong si kecik n musketeers yang lain... buat hilang je deme kang... kat Aman Puri ni kaya gamaknye deme ni siap leh pasang own fireworks...so dari bilik I leh tgk jelas...lama gak...dkt 10minit... yg dari The Curve cuma nmpk byg dr tingkap rumah org je...sebab rumah Rin mmg mengadap Perdana Puri Apt.... cuma Hafizi je yg jaga...yg lain dah tdo.... ayat pelat dia - Mama manyaknye munge api... catek.....

our brunch i wat bihun goreng je.... then hubby kt dia ada keje kat KLCC....so apalg sume nak ikut.... but kete penuh dgn brg...so Hakimi dgn ayah je naik kete....

yang lain2 naik komuter.....suka la bdk berdua ni.... sampai KL Sentral je la....

then naik lrt pulok...double happiness.....

peace jgn lupa....

dah sampai..... Hazimi udah panas...xsuka panas la mama

yeay jumpa abg kat Pusrawi...duk lepak2 jap penat la jln dr KLCC ke Convention Ctr tu....

sementara tunggu ayah baca buku cerita...

Hazimi udah bosan nak jalan2....

Hafizi pun wat muka simpati...ajak jln2

Haqiqi tdo je...

tu la tpt keje ayah skrg....siang mlm kat sana..... Hakimi pg mintak izin nk pg jln2 kat park

mama pastikan nmpk KLCC tu tau

ok kitorg nak wat pose ala2 candid... seronokla deme lari sana sini but Rin sgtla risau sbb macam ada pesta orang asing kat park tu...merata deme je...macam2 negara ada...haha.... dah penat kejar sana sini... hubby kata u blk la...u drive...I blk naik tren nnt u amik.... tu je la cuti panjangku x ni... tunggu bln 3 nnt akan cuti pjg lagi..... nak pegi jauh sikit...insyaallah....

No comments: