Wednesday, January 02, 2013

Cuti day 6 - Tesco

Arini kul 7 lebih mama dh bising suruh sume mandi sbb kul 9 xde air.... mmg pun kul 9 lebih dah xde smpai kul 9.30pm camtu baru ada air....kecoh la gak sbb kami ramai so mandi sume kena catu... minum pun dlm bekas pakai buang.... mama msk mee rebus arini but sementara tu mama jamu kami....
keropok udang yang dibelinya kat Sabah....sedap gak... boleh la tuko2 selera...

ni dia mee rebus tulangnye....sedapppppp

pas makan kita golek2 jap...golek sana...golek sini.....

kaki chaye sangat shetappppp....no no no...idak nak tambah ahli ye... dia mmg tgh nak masuk sume mende dlm molot....bagi cili pun dia masuk molot ahaha

panas2 cuaca mmg best pekena ice blended...amik ni secangkir Latte Ice Blended.....

pas zohor kitorg ke Tesco menghabiskan duit....... beli barang2 sekolah....

mama belanja deme2 ni naik mende2 ni....

Hazimi biasala mesti la merempit...

Apiji nak naik tetet tonin.....memula jenuh nk handle sbb xreti lagi... but after a while siap leh kona baring...

Hakimi pun nak merempit....udah xsesuai...dah rente...

semalam kat Mydin satu troli...ni satu troli lagi... beg tu saje gate beli sbb murah...RM18.88 je ahaha

Haqiqi muka serius tgk new toy dia.. tgh pk cmne nak main tu.... tgk price RM14.90 je.... bila dah balik rumah tgk resit RM29.90...aiyokkkk mahe giles.... tapi ye lah its Fisher Price...what do u expect kan....huhu

aik tgn sape tu main toy

adoii tuko alamat ke....dia kata dia punyer...sume dia nak konker....aiyaaa

balik rumah idak ada ayor lagi.... hujan le puloks....so apalg jom mandi hujan..... bkn senang nak dpt pengalaman mandi hujan kan.... seronok deme... kt dulu2 slalu beno mandi hujan...tp skrg udah xelok air hujannya... nasib baik deme idak demam...hehe

malam....xtvt menjahit lencana n name tag.... jenuh bertekak dgn Hakimi...katanya nametag dia tuko wane ijo... I lak kata apesei nak tuko2...idak pueh hatinya...siap berwassup dgn Nakia... dia baca pun endah xendah je... smlm siap kusuruh dia ckp dgn Auntie Nakia...baru terkedu huhu...tq Kia....hehe

No comments: