Tuesday, January 22, 2013

Jaga orang sakit.....

Nmpknya saya kena ambil block leave.... arini dh hari kedua... penat...yess sangattt tapi masih tetap meneruskan tugas sebagai mama dan isteri....bila duduk di rumah ni keje mmg xpernah habes....ada je nk dibuat.... maaf saya mmg xboleh duduk rumah lama2... ckp sethn jadi full time housewife dulu...
Bkn hubby xtlg but saya ni xpuas tgk keje yg xtepati apa yg sy nak... and sbb tu juga saya xde maid...huhu

Ni hakimi masa 1st time I perasan he got cchickenpox. ..

Haqiqi pun sama....but now makin byk...


HafHafizi pun....huhu

Ni masa dia nak naik byk.... tu pose baru dia.... ala2 mama kecil dia....stroke pose hehe.....

This shot i amik ptg td.....golek sana golek sini susah betoi nk suh tdo..... and dia akan automatic jaga bila mamanya bangun hadoiiiii.....

Nak bg diorg duk diam2 senang je......pasang je cite kak limah....... mama leh buat keje....


Aktiviti harian....mandi sayur kata deme....hehe...... thanks to my neighbour yone yg tlg amik kat opis dia....

No comments: