Sunday, February 03, 2013

Kehilangan....

Smlm tdo lambat la juga.... gigi agak sakit sampai kena gak makan ponstan.... dah bangun pun agak lewat... dek kerana sakit tu juga rin dah basuh kain but xlarat nak sidai...baju banyak sampai dua kali basuh... pagi tadi baru terhegeh hegeh nak sidai.... sib baik xde bau... dgn xbfast terus la kami ke Klinik Pergigian Zalinda di Wangsa Maju... dh dekat nk sampai doctor call ingat lupa hehe... dah nak sampai la doc....hehe.... biasala mmg la takut sket...ni sume sbb tgk citer The Dentist....haha... actually kena minor surgery my wisdom tooth tu then gigi geraham sebelah tu bolehvdiselamatkan lagi walopun dia dah goyang... tapi byk episod pulak lepas tu....ish malas betul....so I decide utk kehilangan those two....hehe...xnak surgery2 ni hahaha...gila penakut... payah gak nak cabut td...byk ubat bius guna.... memula tu sakit la dia cucuk kena nerves.... then dah kebas tp bila nk cabut masih lagi sakit... sampai  3x cuba masih sakit.... tapi akhirnya berjaya juga...alhamdulillah... no more sakit...hehe... dia charge rm180...ok ke...hubby kata murah....

Ni la rupa mendenya yg buat I sakit berkurun lama haha... jgn tgk the other side ye....ngeri haha... rosak teruk....
Lps settle sume we all pegi brunch.... hazimi nak roti canai...dah dkt kul 12 nak roti canai pulok.... so ke D'Mamak Corner la kami...tu je mamak yg rin leh....hehe...yang lain xleh sbb nnt side effect xlarat nak berulang Mr Jam.....haha...

Mak Yang & Ayah Yang nak datang.... nak amik buaian yang skrg jadi tempat sidai kain rin ahaha...tu mmg buai dia...me amik ...bayangkan dulu anak dia pakai....skrg nak pakai utk cucu pulak hehe.... so rin buatkan impossible pie utk juadah...tu je yang senang....blend je sume....gusi ada sikit denyut lagi....huhu

5 comments:

ejaescobart said...

makan bubur laa 2-3 hari ni.. jgn dok p makan benda2 keras plak.. jenuh bentan gusi tu karang,..

Hezrin Ahmad said...

Haha...xleh mkn mende panas.... bubur xkenyang ahaha

azieazah said...

Kak Azie cabut gigi di klinik gigi swasta kena RM150 tapi berbaloi sebab tak sakit. Sakit pun cuma beberapa minit jer.

Pernah dulu pi kelinik kerajaan, kena RM1 saja, tapi 2,3 hari tak hilang sakit. Tension.

Hezrin Ahmad said...

Sy pernah ke klinik kerajaan di ipoh...byr rm2 tp xsakit... ni maybe cabut dua skali kot huhu

Siti Rohayu Ayu said...

dear.. ok tak service deakt situ? ingat nk pergi scaling la hehe