Sunday, February 17, 2013

Wiken yg kejap

Smlm tdo lmbt n bgn pun lmbt sket huhu.... perut lapo xtau nk msk pe.... ada lagi balance sambal tumis udang 4 ekor Potong kecik2.... amik nugget potong kecik2..... Masuk tepung masuk telur garam kunyit n air.....jadi la cucor.....licinnnn....then golek2 smbil tgk twilight breaking dawn...... pas zohor siap2 nk kuor...bosan duk romah..... hubby tany nk ke mana.....xtau...kt jln2 je......

So kami pun masuk Frim..... dah lama duk sini baru ni masuk.....singgah jap kt waterfall but xmandi la....musketeers merayu....no no no lain x kt dtg ye.....then kami pusing2 lg kt dlm tu..... besar tptnya..... Then kami pusing2 selayang.... greenwood..... then brenti makaan kaat kedai kok.... kedai bwh pokok...pdhal nama tpt tu warung indah....hehe

Makan grg pisang.... me mkn kueytiaw kari...n others mkn laksa....tp rasa dulu2 lg best....dah asar...balik rumah... pas solat kita kecebummmmmm.....

Mandi kolam..... mula2 haqiqi takut...pastu udah xnak naik hehe

Xramai org....bdk2 cina tu pun mandi kjp je....

Kami je mandi.....

Nak mandi kolam beso je.....

Dah ckp2....nnt seme seme....huhu

Happy dia dpt berendam....

Hafizi masih takut2 kat kolam beso.....

Malam ni i masak roti....dah lama xmeroti....bibik melayu tu tdo je.... malam ni suh dia keje hehe
So bekpes esok dah siap.....

Ni lak 2nd batch..... kedengaran ada lion dance kat tkt 5.....siap bakar merun dpn pintu lagi hadoiii
Ni pun skrg kiri kanan pasang mercun xhenti2...haqiqi dh bpe x bgn terkejut....huhu ada perayaan apa ntah tp psl tebu...huhu... dh dkt kul 12 pun masih meriah..... jgn terlajak esok udah.....okla nite2 nnt kt jumpa lg

No comments: