Thursday, March 28, 2013

Xmungkin kot...

my hubby keje biase2 jer... so dia xpakai cufflinks.... ni mmg vonfirm la bkn dia punya... tapi kepunyaan tettttt.... identiti dirahsiakan.... hmm jenama Fe.....o lak tu.... xmungkin kot aku akan beli mende ni...hehe 

Thursday, March 21, 2013

Lunch yang ditaja...Syukur Alhamdulillah

Lunchku ditaja lagi hari ini ....kali ni di Paparich pulak...alhamdulillah sbb sudi belanja I ni...moga bertambah rezekimu nanti ye...

kita minum dulu.....

Nada & Zura...ooo laaaa laaaaa ke hullahoop hehe

my favourite dessert but dia tambah kacang merah pulok.... lari la rasa original dia...

Zura makan kueytiaw sup

me n Nada makan kueytiaw grg....

us....


then pegi amik gambo ni.....sebab apa.....

tapi kena check in dulu..... time ni la line xde pulok....

gigih berusaha....  naik atas nak carik line..... 

alhamdulillah dapat la eskrem free....mende free mmg sedap.....

eh eh...apa ni...sesat pulok....hehe....

Wednesday, March 20, 2013

Rezeki harini...Alhamdulillah

Alhamdulillah rezeki I murah harini...ada yang menaja my lunch kat Amarin.... terima kasih pada yg sudi tu ye... moga dimurahkan rezekimu...amin...
ku minum lemon grass juice...xbest sgt sbb pernah rasa yg lagi best dari ni

mango smoothies

me n Nada

again...kita xgaduh kan...ahaha

Tom Yam Goong...pedass

asparagus...sedapp... 1st time cuba makan asparagus...

cili potong or blend...pilih jer

muka ada aku kesah....ahaha

apa ntah nama appetiser ni...i bkn keturunan pak kadok...xmkn haha

garoupa sweet sour...sedapp


kuharap panas sampai ke petang rupanya hujan di tengah hari....ahaha

plain cendol... mmg plain sangatttt

us....

ni pun xtau nama...ahaha

balik lunch...ada pulak yang bagi tiket ni.....wahhh mmg rezeki murah I harini....alhamdulillah

bertambah lagi koleksi......alhamdulillah....syukur padaMu

Tuesday, March 19, 2013

Lunch Treat

Ahad lepas memula xde xtvt...so kitorg golek2 je depan TV... hubby n adik ipar keje malam....so kul 6 am baru deme balik.... dah siap tapaukan we all roti canai... so kemas rumah serba sikit.... golek2.... hari2 biasa xleh golek lama2 dgn budak yang dah bising mulutnya ni.....pas Zohor mama blanjer sume makan..... kita ke Saba Setiawangsa...

tgk tu Hakimi mmg favourite dia la...Mendhi Chicken....set beso konsi dgn Hazimi

Hazimi merajuk xnak Mendhi Lamb... dia nak kebab Mama.... huhu

suppose ni mama punye...tapi Hazimi yg bedal...habis ni...dia bedal gak Lamb n Chicken Mendhi...huhu

Order gak Barbican Stoberi n Mint Tea.... hubby tergemo lak teh tu... ishhh slalu idak gemo teh hehe

tengok tu licinnnnn...udah terbongkang sume

Haqiqi jerit....lekaihhhhhh...betoi xtipu... dia nak makan nasi Mendhi tu... bedal je laaa

hubby n his brother...sama x muka deme

berebut air ni aishhhh...dah ckp 3 botoi...xleh tambah.... byk gula...

Hakimi amik gambo

Hazimi pun nak snap....goyang...aiyooo

ishhh budak ni xabes makan lagiiii

tgk tu...bising molot

order gak Baklava....sape pun xnak

budak ni je bedal sorang...mama makan seketoi jer....huhu

then kami ke Kota Damansara semula....tgk tu Hazimi sibuk nak try tongkat Abg Afiq...aiyoooo

Orang Tawen

Last Saturday, my hubby nye niece n nephew kawen... Hafiz & Ida dan kakaknya Inaz & Hafiz... kat Kota Damansara... we all lambat sket ke sana ... sebab...
menganto Hakimi n Hazimi ke Idaman Al Baghdadi for Kem Bijak Solat... mulanya kem hari Ahad but last minit terpaksa pindah tarikh....

tgk yang sorang ni... abeh tumpah 100plus kat baju... basuh n jemur...sib baik panas...cepat la baju kering...

ni baik je...tdo jer.... pinjam stroller anak sedara dia dulu sbb stroller dia lom sampai lagi...

dah sampai pun...tgk tu xduk diam

muka ngantuk balik....

pengsan balik ahahaha

\
me n Aqilah... anak sedara hubby

tgk tu jadik S Jibeng hehehe...