Wednesday, April 24, 2013

Tajaan...

Asyik ditaja jer kan...alhamdulillah... rezeki ku sekarang orang nak taja jer...kikiki... Apa yang ditaja... lunchku semalam ditaja Rahim... ku pegi dgn Mimie... then arini dapat pulak tshirt tajaan for Bowling tournament Jumaat ni... amboi pandai sangat ke main bowling...ahahaha... my co. buat annual bowling tournament... sesapa yg terer akan wakil co. la nanti... kompem la I xkan terpilih... haha... tadi satu team yang diberi nama "Kak Ton" turun padang la...prektis... gamat la gak dgn kitorg tadi...ahaha... esok I akan pegi Secretary Conference kat Berjaya Times Square Hotel... wahhh seksiteri nak berkonperen ok... and dah sah2 la makan minum ditaja... alhamdulillah.... :)

starter la sangatttt

my portion...cetapppp Lamb Racked ni...

ni Rahim punyer portion

ni Mimie punyer portion...

ni hasil Kak ton n Pak ton main bowling tadi...

4 org campur2 4++ ok kot ek... kalo maintain stamina cenggini leh menang x...agagaga

Wednesday, April 10, 2013

Perut & Garage roboh...

haha...tajuk xboleh blahh... haha... xde kaitan keduanya sebenarnya.... My mother in law ada di rumah semalam but dia dah ke rumah kakak ipar and hubby xbgtau I...ku ni konon2 nak jadi menatu baik... belilah bahan2 nak masak malam... sekali udah xde mak...hehe... xpela... masak gak la semalam sbb dah beli... lama sangat dah xmakan masak lemak perut letak daun kesum... hubby kata pelik...xsedap katanya tapi tambah nasik dua kali...ape cer...ahaha... masa kat parking tgk ada garage roboh kena langgo dgn myvi kata hunny... huhu... nasib baik bukan garage kete I...hehe

gigih suh hubby benti sbb nak amik gambo...  hubby siap pusing tu... nak tunjuk kat bini dia....

ni lak view dari my room...hmmm

haaa ni dia masak lemak perut.... masak banyak tapi udah habis... ku bawak sikit ke opis...

buat gak tauhu telur dgn brocolli.... 

Thursday, April 04, 2013

Cabaiiiii

Lunchku ditaja lagi....alhamdulillah... kali ni bukan di TR tapi di Cabai...haha...layannn

with Nada n Hassan






mamammmmm