Wednesday, April 10, 2013

Perut & Garage roboh...

haha...tajuk xboleh blahh... haha... xde kaitan keduanya sebenarnya.... My mother in law ada di rumah semalam but dia dah ke rumah kakak ipar and hubby xbgtau I...ku ni konon2 nak jadi menatu baik... belilah bahan2 nak masak malam... sekali udah xde mak...hehe... xpela... masak gak la semalam sbb dah beli... lama sangat dah xmakan masak lemak perut letak daun kesum... hubby kata pelik...xsedap katanya tapi tambah nasik dua kali...ape cer...ahaha... masa kat parking tgk ada garage roboh kena langgo dgn myvi kata hunny... huhu... nasib baik bukan garage kete I...hehe

gigih suh hubby benti sbb nak amik gambo...  hubby siap pusing tu... nak tunjuk kat bini dia....

ni lak view dari my room...hmmm

haaa ni dia masak lemak perut.... masak banyak tapi udah habis... ku bawak sikit ke opis...

buat gak tauhu telur dgn brocolli.... 

No comments: