Wednesday, September 04, 2013

Tahlil & Doa Selamat

few weeks back Rin ada buat tahlil and doa selamat sket kat umah... xde ajak ramai pun sebenarnya just jiran2 je and then my parents yg kebetulan ada di KL ni pun datang dgn my sister... alhamdulillah sekarang ni kami dah kenal ramai la jiran2... dulu2 nak wat doa selamat jenuh nak cari org skrg udah ramai...hehe... ye la rumah sarang burung xleh la nak jemput ramai nor...

Ramai la pulak mr hubby ajak huhu... makanan cukup2 je... tuan rumah pun xmerasa huhu

Ni je la sempat nak hidang...sebab Rin masak sensorg...

the main dish...nasi ayam...licinnn

another main... spaghetti olio...pun licin

shepherd pie...juga habis

puding sagu gula melaka ni bdk2 xreti makan deme mkn sagu je... gulanya xamik dah la tawar je huhu...rugi 3 bekas...

cheesy nachos pun lebuhhh

My first time wat Victoria Sandwich Cake...pun habes.... sume la habesnya.... ada beli lemang gak... makan dgn rendang daging...pun licin....hehe.... 

No comments: